onsdag 5 oktober 2011

Kanelbullens dag

Den fjärde oktober är det ju kanelbullens dag. Det passade därför bra att ha svensk coffee morning med Nordiska Klubben då. Vi var hemma hos mig och de svenska medlemmarna hade hjälpts åt att baka inför kaffet. Sidas representant här i Jakarta - Annika, var inbjuden för att berätta om det svenska biståndet här i Indonesien vilket var intressant. Vi var totalt ca 30 personer.

Innan dess var det Bahasa-lektion här hemma också. Chrille låg i sjuksängen och kunde inte komma ner på halva dagen eftersom det var folk här hela tiden.... han var inte så nöjd.


Eftersom vi kommer att vara bortresta på Hugos födelsedag fick han sin present lite tidigare. Han blev så glad över sin nya XBOX. Den gamla fungerade inte trots att vi nyligen haft den på reparation.


Spelet - i original, köptes i en stor elaffärskedja och trots det ingick det tio kopierade spel på köpet....


En annan glad nyhet igår var att Hugo kom med i skolans basketlag. Det har varit tryouts i tre omgångar och Hugo fick häromdagen reda på att han tyvärr "didn't make the cut". Han blev ganska så besviken. Han hade av misstag blivit placerad i fel grupp och Ken - hans gamla fotbollscoach som nu även blir hans basketcoach, skrev ett mail och bad så mycket om ursäkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar