söndag 12 oktober 2014

Vinterkläder

Igår kväll firade vi Hugos födelsedag med att gå på bio och äta middag. Vi såg the Judge - en ganska så lång film men intressant och med en bra story. Tyvärr så var det en indonesisk familj som hade med sig två små barn in i salongen som satt och pratade och skrek oavbrutet. Ingen verkade dock störas utom vi. Vi åt en snabb middag på Trattoria efteråt - pizzorna där är goda. Resten av maten är dock ganska så kass - jag hade lust att säga till att de borde lära sig av systerkrogen på Gili T som är så bra.


Idag söndag blev det brunch på il Mare på hotell Mulia tillsammans med Uli och Devi samt en annan svensk/thailändsk familj. Vi åt som vanligt alldeles för mycket och drack ett antal chocolate martinis dessutom. 


Vi ska åka på en skidsemester i jul - det blir den första vinterresan på fyra år! Vi har inga vinterkläder med oss från Sverige så vi måste köpa allt nytt. Idag åkte vi ut till outletaffären Rempoa efter brunchen. Alla fick hänga med - även Chrille som mår fysiskt dåligt av att gå i affärer -  han fick sitta och ta igen sig när jag stog och betalade.


Affären i Rempoa brukar ha vinterkläder, men dagens shoppingtur blev mycket mer lyckad än vad jag hade hoppats på. Alla fick tag på det de behövde. Och så billigt - vi köpte 19 plagg för i snitt 140 kr stycket.


Sara köpte en svart dunjacka och vita skidbyxor från Fila. Hon hittade även tre olika tröjor varav en fantastiskt mjuk i svart fleece.


Chrille hittade blåa skidbyxor som han ska ha en röd dunväst till. Han köpte även tre olika varma tröjor samt ett underställ.


Hugo köpte en likadan svart dunjacka som Sara - de vet inte vem som härmar vem egentligen. Den är i alla fall tunn och härlig och det står Calvin Kline på insidan. Han hittade även ett par gula skidbyxor från Quicksilver, ett underställ samt några tröjor han ville ha.


Jag köpte en svart tröja i fleece samt illgröna skidbyxor så att jag syns ordentligt i backen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar