tisdag 14 oktober 2014

Vocal performance

Idag ville avdelningen för de sköna konsterna visa upp sig för föräldrarna och vi blev därför inbjunda till olika miniföreställningar beroende på vad våra respektive barn går på. Sara har körsång denna termin och jag var därför på en konsert och lyssnade på när hon sjöng. Den duktiga Mrs Schwartz är hennes lärare i detta.

Flickorna sjöng för sig och pojkarna för sig.


Man sjunger sånger från många olika länder och Sara fick läsa en översättning av en sång innan de rev av den fransk/swahiliska texten.


I slutnumret sjöng alla tillsammans. Mycket fint.


Alla skulle ha blå batik på sig idag. Sara lånade Hugos gamla skjorta som han hade då han uppträdde med kören för några år sedan - den kanske var lite mer lila än blå kom vi på efter uppträdandet.... men det gjorde inte så mycket tyckte jag.
Sara och jag var nämligen ute och letade en hel eftermiddag efter batik i blått, men det var ingenting som passade lilla fröken. 


Det är svettigt värre här just nu - temperaturen går upp mot 36 grader på dagarna. Regnperioden skulle egentligen ha börjat vid det här laget, med den är försenad. Jag är konstant svettig.

Chrille åker till Bali med jobbet imorgon. Vi flyger dit på fredag och möter honom där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar