söndag 18 september 2011

Två restauranger, två matcher och bio

Igår lördag hade vi en familjelördag. Chrille stack iväg och spelade squash tidigt och sen åkte vi till restaurang Koi vid Blok M. Hugo kände sig som hemma.


Koi har urgod västerländsk mat. Några av oss åt råbiff.


Sara slog till på en klassiker - spagetti Bolognese och Engström beställde in tre olika rätter för säkerhets skull. Gott och trevligt var det i alla fall.


Jag bakade kanelbullar på eftermiddagen och hade lite trubbel med gasugnen. Först den fjärde plåten blev godkänd. Sen snabbt iväg till skolan där båda barnen hade fotbollsmatcher.


Saras lag förlorade med 3-2 och Sara gjorde båda målen. Bra gjort för hon är enda tjejen i sitt lag. Sen fick de fina muffins till snack efter matchen.


Hon hade också beställt en kall, blöt handduk och satt och kylde av sig medan vi tittade på Hugges match. Resultatet där blev 1-1.


En snabbdusch senare åkte vi till PIM och åt en snabbmiddag på Kenny Roger's innan bion. Vi hade planerat att se en familjefilm, men biljetterna till Captain America var slutsålda. Det fick bli 'Hangover 2' istället. Den var så kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar