söndag 4 september 2011

Vinst på Pondok Indah GC

I fredags spelade vi golf på Pondok Indah Golf Club - en av de finaste golfbanorna i Jakarta. Den ligger alldeles i närheten av där vi bor också. Vi spelade 'äktenskapsgolf' mot Mats och Linda. Vi vann till slut, men det var tyvärr inte min förtjänst. Jag gjorde ett par och det var ungefär den poängen jag bidrog med. Tur att Chrille spelade bättre.


Det var i alla fall jättetrevligt. Linda är superduktig trots att hon aldrig spelar. Banan är fantastisk. Mats gjorde ett hole-in-one för någon vecka sedan på hålet på bilden nedan.


Sen åkte vi hem till dem och grillade på kvällen. Det var ett annat svenskt/tjeckiskt par där också, men barnen ville stanna hemma. Hugo hade besök av Pedro och Saras kompis Amelia kom också över. De hade fredagshäng och båda kompisarna sov över.


Igår lördag drog fotbollen igång med obligatorisk utdelning av nya dräkter. Sara spelar för Cameroon denna termin. Det är mixade lag och hon är ensam tjej i sitt. Hon lyckades göra en balja, men det räckte dessvärre inte för vinst.


Vi har extrem hetta här just nu och man måste dricka precis hela tiden.


Hugge hade också match. Han spelar för Netherlands och de vann sin match stort - med 8-1. Vi hann  käka brunch på Koi innan där de har god västerländsk mat.


Det fick bli en lugn kväll. Det har varit så mycket party på sista tiden att vi slockande ovaggat hela gänget efter att först ha jagat mygg. Det är så mycket mygg här just nu trots den torra och heta årstiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar