torsdag 23 februari 2012

ELIN!

Änligen kom så Elin. Och Ankie. De landade igår och Sara var överlycklig. Vi också. Både för besöket och för alla godsaker de hade med sig från Sverige. Falukorv, mamma Scans köttbullar, lingonsylt och en massa godis fick vi bland annat.

Idag var det lite jobbigt för barnen att gå upp till skolan då de inte kom i säng i vanlig tid. Elin - som egentligen väldigt gärna ville följa med, fick dock sova ut efter den långa resan. Ankie och Elin tog istället en sväng till Ragunan Zoo på förmiddagen. Därifrån åkte vi till CITOS och åt lunch.

Vi åkte och hämtade Sara i skolan och tog sen en tur till PIM. Där blev det glass på Coldstone till mellis.


De åkte sedan vidare till badet med rutschkanorna vid PIM eftersom det fortfarande inte går att bada i vår pool. Jag är så frustrerad på husägaren som lovat att allt skulle vara klart redan i tisdags. Men imorgon så kanske, kanske... bara vattnet kommer upp till kanten så att man får cirkulation i poolen och får bort det smutsiga ytvattnet.... Husägaren hade också skickat hit en poolkille idag efter påtryckningar från mig. Han fick dock underkänt och fick göra om jobbet då det låg en massa grus kvar på botten. Jag tvingade även i honom i vattnet för att skrubba poolväggarna ordentligt. Det hade han inte räknat med att behöva göra. Man måste själv projektleda allt om man vill få något gjort.


Tjejerna har precis matat fiskarna.


De försöker nu även fiska upp firrarna som hamnat i fel pöl. Förutom tre guldfiskar har de nu även upptäckt en mal (!) där säger de. Det går inte så bra. De är riktigt snabba simmare, de små rackarna. Jag har försökt att fånga dem själv några gånger.


Imorgon blir det tidig morgon även för Elin då hon ska följa med till plugget. Det står tydligen redan en bänk iordningställd åt henne i klassrummet och hon ska även få åka med skolbussen.

1 kommentar:

  1. Tur att du är en van projektledare som kan styra upp. Ha ha jag förstår att de har det inte lätt att smita undan när du övervakar ;). Kram H

    SvaraRadera