fredag 24 februari 2012

Shoppingdag

Elin och Sara tog skolbussen 06:42. Jag och Ankie gjorde oss iordning och hängde bokstavligen på låset när de öppnade affärerna i Poins Square. Vi köpte några filmer, med tyvärr var inte sportaffären som vi hade siktat in oss på öppen. Vi gav oss istället av mot stan och outletbutikerna där. Det blev några kassar med kläder - både för Ankie och mig.


Därifrån promenerade vi vidare till det urflotta shoppingcentrat Pacific Place för att äta lunch. Vi stannade inte till på lunchkrogarna nedan. Varken vid restaurangen på hjul eller den med sittplats under tak.... Kontrasterna är stora här i landet.


Vi behövde handla mat, så det fick bli lunch på Kem Chicks - en mataffär med en restaurang mitt i. Man sitter mellan chark- och mejeridisken. Vi åt varsin skål med ramensoppa.


Barnen var redan hemma när vi kom hem. Poolen är äntligen badbar. Hurra! Halle kom också över.


Hugo hade sällskap hem med Jonathan. De ska på Middle School Social ikväll - party med andra ord.


Snart är det packning som gäller. Vi tjejer ska till Gilliöarna imorgon, medan grabbarna får en helg på egen hand. De har fått ett körschema som sitter uppe på kylskåpet.


Vi blir många till middagen ikväll med andra ord. Efter det ska vi vuxna hinna med några drinkar hemma hos Gunilla och Dick som har bjudit in till party de med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar