fredag 17 februari 2012

Walk-a-thon

Idag har det varit walk-a-thon i skolan. Både för fyrorna och sexorna. Det gällde att under en timme gå eller springa så många varv som möjligt runt stora fotbollsplanen. För varje varv skulle man sedan få pengar från sina sponsorer (läs föräldrar). Pengarna kommer sedan att gå till två olika saker. Fyrorna samlar in medel till ett orangutangreservat på Sumatra, medan sexorna ska göra iordning 'flooding kit' - platshinkar med lock innehållande några av de mest nödvändiga saker man behöver om ens hus har blivit översvämmat. Dessa kit kommer sedan att delas ut av en hjälporganisation till de mest behövande. 'Flooding' är inget ovanligt här eftersom infrastrukturen är under all kritik.


Saras klass.


Kathrine, Maja, Sara och Halle.


Sara, Maja och Kurumi - eller Hirari, vet inte vilket eftersom de är tvillingar.


Naturligtvis var det genomgång av uppdraget och peppning innan.


Keps är obligatoriskt för fyrorna, men inte för sjätteklassarna.


Hugge sprang nästan hela tiden.


Det gjorde inte Sara - hon gick och snackade med sina kompisar hela tiden. Men de fick ändå ihop cirka tio varv var.


Vi mammor var inte bara där för att heja. Vi var som alltid snacksansvariga. Idag skulle vi ha med oss frysta apelsinklyftor. Det är så himla gott i värmen!


Det har inte regnat på ett par dagar så det var rejält varmt idag.


Hugge var varm han också.


När jag kom hem hittade jag några gubbar i poolen. Jag har äntligen lyckats tjata till mig ny poolbelysning. Killarna är tvungna att göra större hål i poolväggen för de nya armaturerna.


Det ser ju inte helt safe ut.


Idag är det också 'Talent Show' i skolan. Äntligen. Tjejerna har tränat och tränat. Sara ska göra ett nummer med Matilda och Halle, men Halle mådde inte så bra efter dagens övningar. Får se om hon kryar på sig.

Det är osäkert om Chrille hinner till showen ikväll. Han flyger hem från Yogya idag. Vi ska sen direkt vidare på ett födelsedagskalas till några nya indiska vänner - Bobby och Anshu, som fyller år på samma dag. De ska ha fest  på Ganesha - en indisk restaurang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar