måndag 6 februari 2012

Helg med party

En av Chrilles tenniskompisar - Ulrik från Danmark, fyllde 40 år och hade därför 80-talsfest i lördags. Förfesten - eller som norrmännen säger: förspelet hemma hos oss blev så himla lyckat! Alla killarna hade tydligen handlat på samma marknad och uppträdde i glansiga skjortor i olika kulörer. 


Det blev en stilla dag igår med lunch på Koi för oss och Noah som hade sovit över hos oss. Sara var då fortfarande hemma hos Matilda där hon hade sovit över.


Jag och Chrille gick sen ut och spelade golf. Vi trodde att vi skulle klara oss från regnet, men icke! Vi fick gå av efter elva hål då det började blixtra.


Vi blev många till middagen igår. Noah var kvar en natt till då hela hans familj ligger däckade i flunsan. Sara hade både Matilda och Halle över på sleepover.


Natten blev lite stökig då en av tjejerna längtade hem och väckte oss vid 1-tiden på natten. Det slutade med att hon fick sova skavis mellan mig och Chrille i sängen. Jag kunde sen inte somna om. Man är inte van att vara uppe på nätterna längre.


Idag måndag är det ledigt från skolan. Efter en våffelfrukost är det nu monopolspel på schemat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar