fredag 29 mars 2013

Äntligen semester!

Det blev lite äventyrligt igår kväll då vi skulle cykla bort till restaurangerna. Det hade hunnit bli rejält mörkt och alla cykellysen fungerade inte. Lite småläskigt nästan eftersom vägen inte är den bästa och man fick cykla på känsla mellan alla gropar och hål - det tar ockå ett tag att komma ner till strandvägen. Vi käkade i alla fall en god middag på gamla goda Scallywags. Barnen ville cykla hem i förväg och gav sig iväg. Dessvärre cyklade de vilse i mörkret.... de hade dock haft kul på vägen och hållit humöret uppe - det hade inte varit alltför läskigt och hotellpersonalen fick guida dem till slut.


De hade cyklat sig rejält svettiga och ett kvällsdopp var då nödvändigt. Jeppe hängde på.



Idag sov vi alla ut. Det blev en sen lunch för alla utom för Jeppe som skippade frukosten och cyklade bort till öns bästa restaurang istället - ett tips han hade hittat på internätet. Det var en thairestaurang och några av oss cyklade dit senare och åt lunch där vi med. Restaurangen var ett typiskt backpackersställe. Kanske inte öns bästa om jag får välja, men helt OK och mycket prisvärt.


Kattis shoppade lite i affären mittemot som sålde vintagekläder. Den ägs tydligen av en svensk tjej.



Sen blev det beachhäng för dem som orkade masa sig iväg från poolen.


Hotellet vi bor på har solstolar och en liten bar på stranden. Det är mycket koraller i vattnet så det hade varit bra om jag hade packat ner våra badsskor som jag köpte förra sommaren. Sara tyckte att det var en onödig grej att ta med eftersom vi alltid tidigare hade släpat på dem men aldrig använt dem.... typiskt.




Kattis har redan en snygg bränna. Den vita handen på låret (Oscars?) blir bara vitare och vitare mot den röda bakgrunden.


Chrille var snygg i mina solbrillor.


Sen cyklade vi hem. Vi mötte barnen på vägen då skulle ner och ta ryggmassage på stranden. De är så driftiga.


Nu är det poolhäng en stund innan vi ska iväg på Trattoria - vi hoppas att det inte brinner där ikväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar