måndag 11 mars 2013

Talent Show på PIE

I lördags spelade Saras fotbollslag match mot föräldrarna. Chrille var med och representerade vår familj. Hugo hade då både fotbolls- och basketmatch. Sen på kvällen var det dags för PIE:s årliga talent show. Det var fullt i Melati-teatern men Chrille och jag lyckades få två sittplatser trots att vi kom sent, mycket sent. Vis av förra årets evenemang (jag genomled då tre timmar fiolspel, dans och diktläsning) samt det faktum att Saras nummer skulle komma sist beslöt vi oss för att inte gå förrän sent. Vi hade perfekt timing och såg bara de tre sista punkterna på programmet.


Sara uppträdde med ett stort gäng fyror och femmor som hade gjort en dans till Michael Jacksons Black and White eftersom kvällens tema var färger.



Vi hann se ett litet musikaliskt gäng spela piano och strings: Over the Rainbow - ett nummer som bara de närmast sörjande kunde uppskatta.


Sara var nöjd med sin insats och hennes hjulning i mitten av dansen hade blivit lyckad.


Sen åkte vi direkt till en middag hemma hos chefen för Nokia Siemens Networks här i Jakarta. Han och hans fru är från Indien men de bjöd på urgod thaimat.

Igår söndag var det golf som vanligt. Vi hann dock med att köpa fyra barstolar och två nya kontorsstolar på Informa och äta lunch med Sara på Tony Roma´s innan. Jag har nämligen beställt två skrivbord till barnen och ett barbord till köket och hoppas så att det hinner bli klart innan våra gäster anländer nästa helg. Barbordet har jag väntat på i drygt ett år eftersom affären som tillverkar dessa saker inte har köpt marmor i rätt färg förrän nu.


Efter golfen var det söndagsbio på CITOS som vanligt. Vi såg Broken City som tyvärr inte var något vidare.


Vi hann med en god middag på GoCurry! innan.


De har goda cyrryrätter och när man beställer får man välja färg på curryn, styrka, rissort och topping. Jag valde gul curry, mediumstark, korianderris och japanska räkor på toppen. Supergott.


Idag har stolarna redan levererats. Dessvärre saknades det två.... Personalen här hemma som tog emot leveransen uppmärksammade inte antalet stolar på följesedeln utan skrev bara glatt på.... 
Vidare har vi även hantverkare i huset just nu. Det forsade ner vatten från taket ner i vår lilla vinterträdgård en trappa upp när vi vaknade i morse.

Snart väntar golflektion för min del. Barnen är lediga från skolan imorgon eftersom det är nationell helgdag. Imorgon firar Bali Nyepi - den dagen då man ska vara tyst och inte göra någonting på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar