lördag 16 mars 2013

Sista fotbollsmatchen för i år?

Igår fredag blev det golf som vanligt - för Birgitta och mig i alla fall. Mari fick vara hemma och vabba tyvärr. Vi spelade på en för oss ny bana i Sentul - Rainbow Hills, som var fantastiskt fin. Den ligger ganska högt och man fick lock för öronen när man åkte dit.


Vyerna var otroliga.


Det var lite otäckt att se smoggen ligga som ett lock norrut - över Jakarta med andra ord.



Sen blev det eftermiddagsdrink hemma hos Gitte direkt efter golfen och jag stupade i säng efter det. Det var bra för idag var vi tvungna att gå upp tidigt eftersom Hugo hade sin sista match i Coca Cola-ligan. De förlorade med 1-0 tyvärr. Så synd. Hugo blev också riktigt förbannad på domaren och fick ett gult kort. Domaren hade kanske inte dömt helt rättvist alla gånger i matchen...

Lagbild innan matchen.


Mellansnack efter första halvlek.


Och ett svettigt gäng efter en match i tryckande värme.


De spelade på ISCI - en trevlig idrottklubb som inte ligger så långt från oss. Chrille köpte därför ett medlemsskap där åt hela familjen. Sara och jag ska nu börja spela tennis eftersom de har fina grusbanor.

Nu i skrivande stund har vi ett fasligt oväder. Det åskar och öser ner så som det bara kan göra i tropikerna. JIS har Family Fun Fair (utomhus) idag och Sara är där och roar sig med sina kompisar. Hoppas att regnet avtar för hennes skull men också för att vi snart ska iväg på en tidig barbequemiddag i Gittes compound. Hennes kvarter har ett party tillsammans med ett annat kvarter i området och alla har fått bjuda in varsin gäst. Vi blev bjudna av Gitte. Partyt är utomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar