fredag 27 september 2013

Ännu mer shopping

Igår blev det ännu en shoppingdag då vi först åkte till Parade Outlet i Serpong och därefter till vår närmaste största shoppinggalleria PIM. Det blev först en stor och jättegod lunch på Din Tai Fung - den av Michelin stjärnbeströdda restaurangen, eftersom man ju blir hungrig av allt shoppande.


Vi fick några timmars vila hemma innan det var dags att bege sig in till stan för att äta middag med Chrille. Vi var på den tjusiga restaurangen Bluegrass som nyligen flyttat till en ny adress. Vi åt alla jättegott och det var bara min Limoncellodrink som fick underkänt eftersom det var alldeles för mycket sprit i den.


Jag har tyvärr varit dålig på att ta bilder från våra äventyr so far och ska bättra mig. Får kanske skylla på att jag haft en lätt förkylning i kroppen och att hela huvudet därför inte är med.

Barnen har vi knappt träffat den senaste veckan eftersom de oftast inte är hemma förrän vid 19:30-tiden på kvällarna. Idag ska vi dock till skolan för att titta på en friidrottstävling som Sara ska vara med i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar