lördag 7 september 2013

Fredagskväll på tu man hand

Det blev golf för Birgitta och mig igår - ute på Chrilles favoritbana Karawaci. Han kunde inte följa med eftersom han skulle spela golf med jobbet - på Pondok Indah.
Karawaci-banan är jättefin och flera av hålen är lite speciella - såsom hålet på bilden nedan som jag kallar för brösthålet eftersom greenen ligger bakom två toppiga kullar. Vädret var helt perfekt. Lite småmulet och lätt bris - man svettades därför inte lika mycket som vanligt. Vi spelade ganska bra båda två och matchen slutade oavgjort: 9-9.


Det ligger en hel del flådiga hus runt banan - det nedan var lika stort som ett hotell. Man undrar ju om det är korruptionspengar som har betalat för detta. Det tog sin tid att komma hem eftersom Birgittas chaffis tog lite egna initiativ och körde småvägar istället för att ta de större.


Det blev en stilla hemmakväll för Chrille och mig igår. Båda barnen var på sleepover hos kompisar och vi får nog vänja oss vid att det bara blir vi två på helgkvällarna framöver. Jag ska försöka boka en resa till höstlovet i helgen  men det verkar bli svårt. Det är många viljor och oviljor som skall tillfredsställas. Pust.

1 kommentar: