onsdag 25 september 2013

Mer shopping

Idag blev det mer shopping då vi begav oss till Mangga Dua som ligger i de norra delarna av Jakarta. Resan dit gick över förväntan snabbt så vi hängde bokstavligen på låset. Många av affärerna hade inte öppnat men vi gick trots det som vanligt längst in i gallerian och bort mot väskgatorna och började botanisera i de affärer som redan slagit upp portarna. Det blev en snabb och effektiv shopping idag och vi var klara på två timmar blankt. Nytt rekord.


Sedan blev det ett tvärt kast då vi efter den något sunkiga Manga Dua-gallerian hamnade på den fina gatan i stan då vi var på Grand Indonesia och Plaza Indonesia - två upscale-gallerior som ligger vägg i vägg. Vi kände att vi var tvungna att ta ett bild utanför Louboutins-affären. 


Det blev en stor och god lunch uppe på Skye också - sikten var dock inte så bra och smoggen låg tung över staden.


Vi var i alla fall mycket nöjda med dagens inköp. Helena och jag köpte bland annat varsin av nedanstående tjusiga väska.


Det blev en lugn eftermiddag och kväll hemma då vi försökte titta på en film - dessvärre hakade DVD:n upp sig och vi missade slutet. Chrille har fullt upp på jobbet just nu och har kommit hem sent hela veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar