måndag 30 september 2013

Hej då Ninni

I lördags hade vi en heldag på Lippo Mall. Först var Ninni och jag på mani-pedi men fick sällskap även av Chrille mot slutet. Sen blev det lyxbio med filt och liggfåtöljer. Vi såg filmen Runner Runner som fick godkänt av oss trots sitt urusla betyg på IMDb.


Därefter blev det middag på Colonial där vi satt utomhus.


Vi sa alla att Birgitta och Fredde hade älskat detta ställe eftersom det bjöds både på levande musik och fyrverkerier till maten.


Här i Indonesien finns inga regler vad gäller störande ljud och eftersom vår granne har börjat bygga till en våning på sitt hus, innebär det att vi kommer att vara uppe med tuppen varje dag ett tag framöver - även på helgerna. Usikten är från vårt sovrum. Det låter mycket....


I söndags var inget undantag. Vi åkte till hotell Dharmawangsa och käkade brunch när de väsnades som mest. Och vilken brunch det var! Ostron och rysk kaviar fanns med på buffen bland annat.


Vi käkade oss igenom det godaste.


Hotellet är också känt för sina chokladmartinis så det fick bli en sådan också.


Det fanns även en juicebar där man själv kunde kombinera ihop sina frukter. Sara gjorde en surprisejuice till Hugo och han fick gissa vilka två frukter hon hade valt ut. Han fick blunda också så det inte skulle bli för lätt. Det var inte så lätt, men till slut kom vi på att det var rött äpple och drakfrukt.


Chrille och jag pep därefter ut och spelade en runda golf på Pankan och det var aå skönt att gå en runda efter all denna mat. Det blev en stilla middag hemma med Burger King-burgare på kvällen.


En vecka går ju så snabbt och idag var det redan dags att säga hej då till Ninni. Vi hann med en lunch på Four Season innan hon var tvungen att åka iväg till flygplatsen. Vi konstaterade att det inte var så långt tills vi kommer att synas igen. Höstterminerna går ju alltid så fort dessutom. Hej då Ninni! Det var så kul att ha dig här!

Jag åkte till skolan på eftermiddagen eftersom Hugo skulle spela en match mot Varsity-tjejerna. Tjejer som går i klass 9-12 alltså. De behövde träna inför en turnering i Taiwan nästa helg och bad att få möta U14-grabbarna för en match.


Tjejerna var oerhört duktiga (och stora och starka!) och gav grabbarna ett bra motstånd. De kämpade verkligen. Killarna lyckades göra två baljor i den sista kvarten och vann med 2-0. Hugo lyckades göra ett av målen då han dribblade förbi fyra tjejer och sätta bollen i nätet. Han blev också fälld flera gånger under matchen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar