lördag 14 april 2012

Het lördag

I torsdags var jag och hälsade på Tono på sjukhuset som är enormt. Jag fick irra runt en bra stund innan jag hittade dem. Har har opererats och allt gick bra. Det finns rum i tre olika klasser på sjukhuset - precis som mycket annat här i landet. I klass 3-rummen får man samsas med fem andra patienter. De rummen är inte så fräscha. Sjuksystrar finns det heller inte så gott om i de rummen. Vill man ha hjälp får man betala extra. I VIP-rummen finns det tydligen platt-TV.
Nu måste Iyem köpa en rullstol. Tono kommer nog få sitta i en sådan i cirka tre månader då även ena armen är gipsad. De bor en trappa ner i vår källare så det kommer bli lite meckigt för honom att ta sig in och ut ur huset.

Igår fredag var Big John tillbaka i Jakarta - han kunde inte hålla sig borta i mer än två veckor. Det blev en AW på Loewys i vanlig ordning. Jag åkte hem tidigt men Chrille fortsatte vidare då de inte hade hunnit snacka klart. Jag fick därför gå upp med Sara tidigt imorse för att gå på fotbollsmatch. Det blev lite dramatiskt redan efter ett par minuter då Sara blev utburen från plan med 'sprained ankle' som de sa först. Saras lag - Sweden, låg under med 2-0 efter den första kvarten. Det hela var dock inte så farligt - hon hade bara fått en ordenlig smäll på fotknölen. En tysk mamma som har en utbildning i 'trauma therapy' tog hand om henne, la lite is på och sen kunde hon hoppa in redan i nästa kvart.


De vann till slut med 5-3 och Sara gjorde två av målen och Taj - Totos dotter, gjorde ett hat trick.


Det bjöds givetvis på snacks efteråt.


Väl hemma läste vi att att det snöar i Sverige. Poolbadet kändes lite extra härligt därför. Det är så hysteriskt varmt här just nu.


Chrille ville också vara med på bild. Han badar inte så ofta och vill därför att man passar på och dokumenterar detta. Sen blev det lunch vid poolen vilket heller inte hör till vanligheterna.


Sara spelar en fotbollsmatch till nu på eftermiddagen - med de stora tjejerna. Hugo har därefter en basketmatch. Ikväll är det stort party hos Linda och Mats. Barnen ska vara hemma och får då sällskap av Halle. Jag har också bokat resa till Gilliöarna igen. Vi åker dit över Kristi Flygare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar