måndag 23 april 2012

Sportlördag...igen

I lördags var det full rulle och logistik på hög nivå för att vi alla skulle hamna på rätt ställen. Det började med fotboll då Hugo spelade kvartsfinal i Greenfield-cupen ute på BIS på morgonen. De dominerade så stort att tränaren Toto fick ta ut några man från planen. Samma tränare tränar även Hugos basketlag och ville spara basketspelarna för de två basketmatcherna som skulle följa efteråt på JIS.

Hugo vill spela hela tiden och tycker inte det är så kul när han bara får sitta bredvid.



Denna lördag fick vi sittplatser. Det finns inga läktare vid BIS rugbyplan och vi har aldrig egna brassestolar med oss vilket är vanlig bland de andra föräldrarna. Brassestol och parasoll. Kanske en bra investering.



Sara var lite krasslig, men ville absolut inte missa sina tre (!) fotbollsmatcher. Hon fick vila sig lite emellanåt i alla fall. Tjejernas Middle School-lag i Coca Cola-cupen spelar alltid på den fina konstgräsplanen på JIS.


I japansk/koreanska snabbköpet Papaya lyckades jag också hitta Saras favoritsnacks - Busha Busha, torkade nudlar som man själv kryddar. Jag har letat länge efter dessa och har varit i många Cirkle K-affärer den senaste månaden då Sara var övertygad om att det skulle finnas där.


Det blev en lugn och skön lördagskväll hemma. Vi såg Tintin tillsammans alla fyra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar