söndag 15 juli 2012

Fredagen den 13:nde

Barnen vägrar att gå och lägga sig i tid på kvällarna och sover istället halva dagarna. Så även i fredags. Jag hann med att göra en massa saker själv på förmiddagen och kunde dra ungarna iväg hemifrån först vid tretiden. Vi åkte till PIM och började med en sen lunch på Chopstix - Saras favorit för tillfället.


Sara fick sedan en välbehövlig klippning och det var länge sedan hennes hår var så snyggt och rent. Det har varit reamånad här precis  - the big Jakarta sale, och sommarlov från skolorna. Det är därför extra mycket folk på alla shoppingställen. På PIM hade man även satt upp flera barnattraktioner. Sara och Hugo provade på laserlabyrinten.


Det pep högt varje gång man bröt laserstrålen och man kunde följa dem på TV-skärmar utanför.


Hugo tyckte sen att han behövde uppdatera sin garderob och ville därför ha syrran med sig som smakråd. Vi hittade tre par snygga shorts till honom som han är så nöjd med. Nu är det bara ett par skor som behöver köpas.


På kvällen var barnen nöjda med att bara vara hemma. Jag åkte in till stan och joinade Chrille på After Work. Eftersom Loewy's var stängt var vi på Bluegrass - ett jättetrevligt ställe i närheten av Bakrie Building. Jag var den enda tjejen med och vi fortsatte kvällen på  De Leila - ett arabiskt ställe, där vi bland annat rökte vattenpipa med appletinismak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar