tisdag 24 juli 2012

Martins födelsedag!

Dagen började för min del med en fantastisk morgonpromenad runt ön. Jag började gå klockan 08:00 och då stog solen redan högt på himlen. Nedanstående bild är tagen från den sydöstra delen av ön och man ser då norra delarna av Lombok.


Den norra delen av Gili T är ganska lugn i jämförelse med östkusten - där de flesta hotell och restauranger ligger. Jag gick längs vattenbrynet nästan hela vägen runt ön.


Härifrån är det långt till nästa ö.


Efter frukost grattade vi Martin som kom hem från sin dykning. Det är ju faktiskt hans födelsedag idag! Han hade sett en haj och det var ju en härlig födelsebonus.


Annars var det poolhäng som vanligt fram till lunch.



Sedan hade vi en familjedag på eftermiddagen. Vår lilla familj cyklade efter barnens önskemål. De cyklar aldrig annars och tycker att det är så kul. Vi käkade lunch på Cafe Gili.


Efteråt stannade vi till vid sköldpaddsuppfödningen. Man låter små bebissköldpaddor växa till sig innan de släpps ut i havet och hoppas på så sätt att fler bebisar överlever.


Det fanns tre bassänger; en med små bebisar, en med mellanstora och en med lite större. De minsta var bara några centimer stora.


De största var kanske två decimeter.


Vi fortsatte sedan till den i mitt tycke finaste platsen på ön - den nordöstra udden. Där är det så fint i vattnet och vi badade en bra stund.



På hemvägen stannade vi till på ett nytt spa för en välbehövlig mani-pedi.


Sara tog även fish spa och ryggmassage. Hugo slog till på en helkroppsmassage och var tvungen att byta om till ett par svarta massagetrosor innan.... Tyvärr fick jag ingen bra bild på dessa.


Ikväll är det Martin som bestämmer var vi ska äta middag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar