söndag 1 juli 2012

Sista helgen i Sverige för Chrille

Vi spelade golf med Jeppe både i fredags och i lördags. I fredags spelade vi match - vinnaren skulle slippa köra hem på kvällen. Jag vann den matchen stort (sex hål upp på Chrille), men fick som vanligt köra ändå.


Vi var då på middag hos Joanna och Nicke. Hugo och Oliver vågade sig på att vara ute en sväng. Det var en fin, men väldigt kall kväll.


Båda tjejerna var trötta och softade mest inomhus.


Bella som är minst slocknade också först av alla.


Igår lördag vaknade vi upp till en gråmulen morgon och regnet hängde i luften. Alltså perfekt väder för ett besök på Grönan. Sara och Hugo tog med sig kussarna Gustav och Klara. Vi hängde på låset och det var inte en person före oss i biljettkön. Helt fantastiskt!


Barnen har blivit så stora att de kan vara på Grönan helt själva, vilket är fruktansvärt skönt för oss föräldrar. Sara och Hugo vann en dynamitstång på godislotteriet också.



På kvällen var vi hos Peter och Caro och sov dessutom över. Det var lite trevligt som alltid! Trots att vi alltid har så mycket att snacka om, hann vi med att spela bridge både på kvällen och nu idag på morgonen.



Barnen tyckte att det var lite trist att varken Elinor eller Eric vara hemma, men de hade en del att göra ändå.


Det var trist att behöva vinka av Chrille redan idag. Hans vistelse här i Sverige har gått så snabbt, men det dröjer ju inte länge tills vi ses igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar