söndag 9 september 2012

Basket och bio

Igår åt vi brunch på nyöppnade FJL i nybyggda Kemang Village som ligger ganska nära där vi bor. Det är ett nytt stort bostadsområde med höghus som även ska inrymma en stor shoppinggalleria - som om det verkligen behövdes.... Vi har så många shoppinggallerior på bara några kilometers avstånd redan och nu blir det alltså en till. Men området är fräsch och Hugo tyckte att det kändes som om man inte var i Jakarta utan snarare i Singapore eftersom det var ordning och reda överallt.
 
 
Brunchen var god och det fläktade härligt i värmen - det bildas väl vindtunnlar kring skraporna.
 
 
På vägen hem såg Chrille en skylt som det stog Presto på. Gamla goda Presto! De säljer dock inga tunnbrödsrullar här utan ayam goreng som betyder stekt kyckling.
 
 
Sara spelade därefter sin första basketmatch med laget Liberty. Det gick så bra för henne och de vann stort trots att det nästan bara var ett år äldre flickor som spelade i det andra laget.
 
 
Båda barnen hade sen varsin fotbollsmatch, men det hoppade jag och Chrille över. Vi gick ut och spelade golf på Pankan istället. Chrille vann med ett poäng trots att det inte gick så bra för honom alla gånger. På hålet nedan hade han dock världens röta. Han trodde att hans boll hade gått långt ut åt höger när han försökte slå sig in på green på andra slaget på ett par 5-hål.  Han svor och slängde klubban i marken.... men när vi väl kom fram låg hans boll i greenkanten. Snacka om att han blev glad som en speleman!
 
 
Sara sov över hos Halle medan vi andra gick på bio och såg 'Red Lights'. Trots att det var flera bra skådisar med, var filmen inte så lyckad. Jag hade dessutom ett gäng unga tjejer bredvid mig som satt och snackade hela filmen igenom. Både med varandra och i telefon. En liten tjej som såg ut att vara 4-5 år satt och skrek också, men hennes mamma gick ut med henne efter halva filmen som tur var. Man undrar varför föräldrar tar med sig så små barn på en film som är klassad som drama-thriller-skräck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar