lördag 22 september 2012

Oktoberfest

I torsdags var det oktoberfest på Auyrduta Hotel. Precis som förra året. Same procedure as last year. Det var samma band som i fjol också. Maten var jättegod - tyska korvar, oxrullader och massor av öl.
 
 
Vi var där med en av Chrilles leverantörer och några av Chrilles kollegor. Fruarna samlade på bild nedan. Thailändskan längst till höger är gift med en tysk och har en riktig dirndlklänning. Alla tycker hon är SÅ snygg. Och det är hon.
 
 
Danske Anker, Ullis indonesiska fru, österrikiske Ulli i lederhosen, indiske Reggi och Chrille.
 
 
Det blev inte så sent vilket var skönt. Jag hade en tidig morgonrunda som väntade på fredagen. Jag spelade med nyinflyttade Mari och Birgitta och vi hade så kul! Alla spelar ungefär lika bra så vi ska försöka komma ut regelbundet från och med nu. Jag spelade riktigt bra och kom in på 92 slag totalt.
 
 
Sara - som hade varit ledig från skolan, ville hitta på något på eftermiddagen. Vi åkte in till PIM eftersom det alltid är någon hon behöver. Igår letade vi efter en keps som är lite platt där fram. Vi hittade en på Quicksilver.
 
 
På kvällen var vi tillbaka på PIM för att gå på bio. Vi såg 'Ted' och det var första gången här man sa till oss något om åldersgräns på bio. Filmen var egentligen klassad från 17 år, men det gick bra att gå in med Hugo och Sara.... Vi hann med en snabb middag på en japansk pastarestaurang innan och där man kan se alla rätter på menyn fint presenterade i plastformat på tallrikar.
 
 
En rolig grej igår var att Hugo också lyckades komma med i middle schools basketlag. Han blev uppropad sist vid uttagningarna, så det var på håret verkligen. Det är pojkar från klass 6-8 och de ska spela turnering mot andra skolor så småningom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar