söndag 7 oktober 2012

En baskethelg

Chrille landade från Bali i fredags. Vi gick då på Nordiska klubbens pubkväll på hotel Kristal och umgicks med cirka 30 andra skandinaver. Innan dess hade jag hunnit med massor och kört i taxi stan runt halva dagen. Bland annat till Sineramas World Academy, en skola i västra Jakarta, för att servera dricka och snacks till en massa basketspelare. Hugo spelade nämligen basketturnering hela eftermiddagen och fram till klockan 21 på fredagskvällen.
 
 
På lördag morgon klockan 08:00 var det dags igen. Denna gång som tur var på JIS och han var inte så pigg på morgonen, men kom igång bra efter ett tag. Jag hade med dricka och snacks även då. En rolig grej var att Hugo fick spela med JIS A-lag. En av deras coacher har tydligen spelat basket på collegenivå och är ganska så vass.
 
 
Sara hade basketmatch hon med.
 
 
 
De vann stort och Sara gjorde många poäng. Hon älskar basket nuförtiden och tycker att det är mycket roligare än fotboll. Men hon spelade också en fotbollsmatch senare på eftermiddagen.
 
 
Chrille försökte sig på några basketkonster han med.... och de gamla takterna satt i fortfarande....
 
 
På eftermiddagen hann vi också med en golfrunda och hade en sådan ohygglig tur. Nu när regnperioden har börjat får man ju vara beredd på regn. Och det började regna när vi stog på green på hål nummer 18. Regna och regna förresten - det öste ner. Vi fick vänta i nästan två timmar innan vi kunde ta oss hem eftersom det inte gick att få tag på en taxi i regnet och Maryono var upptagen med att köra barn. Det blev en lugn lördagkväll då jag somnade först av alla. Så skönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar