onsdag 3 oktober 2012

Pink Golf 2012

Idag har det varit golftävling anordnad av BWA - Brittish Women Association, här i Jakarta. Vi spelade ute på Matoa och det var uppställning tidigt på morgonen. Temat för denna golftävling var rosa då man uppmärksammar bröstcancermånaden som pågår just nu och alla intäkter från dagens tävligt gick till olika breast cancer awareness projekt.
 
 
 
Jag spelade i laget the Nordic Ladies (kom inte på något bättre namn i samband med anmälan) med Mari, Birgitta och Anne Marie från den danska ambassaden. Birgitta var lagkapten och vi hade tjusiga neonrosa tröjor på oss dagen till ära.

 
Samt matchande skosnören.
 
 
Vi hade en mycket trevlig golfrunda och kom in på totalt 5 slag över par brutto. Scramble tror jag att det heter det vi spelade. Alla slår ut, man väljer den bästa bollen och sen slår alla från samma ställe. Vårt laghandikap var 9,1 men resultatet räckte tyvärr inte till seger. De som vann spelade på scratch brutto och bättre än så till och med.
 
 
Jag hamnade ganska nära longest drive även på denna tävling - bilden nedan (sett från sidan). Men nära räcker ju aldrig och jag lyckas ju aldrig vinna något tyvärr.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar