söndag 21 oktober 2012

Nina och Sange

Barnen ville absolut gå och äta på Potato Head under vår vistelse här på Bali och det gjorde vi igår. Tillsammans med Nina och Sange och deras barn som är här på semester från Tokyo.
 
Jag bokade bord och hade turen att få ett då någon nyligen hade kancellerat sitt. Det är ett poppis ställe detta. Vi träffades tidigt för att hinna ta en drink innan solnedgången.
 
 
Chrille i kön till hovmästaren. Klockan är bara 17:00. Vid samma tid var det ett gäng människor vid entren som också ville komma in. Det gick inte om man inte hade reserverat. Stället var helt knökfullt.
 
 
Potato Head ligger alldeles vid vattnet, förutom att det är en bar och restaurang det finns även en pool och många loungebäddar där. Man kan käka frukost och sen fortsätta att chilla där hela dagarna.
 
 
Det är ett himla häftigt ställe.
 
 
Man kan äta lite olika mat på detta ställe.
 
 
Vi satt i den internationella sektionen och fick in jättegoda grejer. Vi fick egentligen bara ha vårt bord mellan 17:00 och 18:50, men när klockan var cirka sju kom servitören och frågade om vi ville ha efterrätt. Ja tack, sa vi och blev sittandes kvar till säkert nio innan vi förflyttade oss till baren.
 
 
 
 
 
När vi kom hem stod dörren till vårt rum öppen - säkerhetsspärren var uppställd så att dörren inte gick att stänga. Jag gick en runda för att kolla om någon hade gömt sig någonstans eller om någon orm hade ringlat sig in eftersom vi bor i markplan. Lite läskigt var det. Chrille ringde genast receptionen och bad att få prata med chefen. Han var ursinnig. Det hela verkade riggat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar