torsdag 4 oktober 2012

Regnsäsongen har äntligen börjat

Chrille är på Bali och jobbar.... och det var golf inplanerat på eftermiddagen idag tydligen.... Han bor på det hotell som vi ska checka in på bara om någon vecka då det är skollov och det var tydligen jätteflott. Härligt att höra!
Här hemma är det full fart som vanligt. Jag hämtade barnen efter skolan idag eftersom Hugo var i akut behov av ett par nya skor. Vi började dock med en tidig middag på Fatburger, eftersom Hugo fick bestämma restaurang idag.
 
 
I affär nummer fyra hittade vi i alla fall ett par skor som föll Hugo i smaken. Tur att det fanns ett par snygga i rätt storlek, för han kunde egentligen inte tänka sig några andra än ett par från DC. Syrran följde med som smakråd. Han litar inte på morsan längre....
 
 
Jag fick gå med Sara på basketträning ikväll också eftersom vår chaffis ville vara ledig. Han verkar änligen ha ett hus på gång och har även ordnat finansiering på annat håll än lån från oss. När vi kom fram till JIS öppnade sig himlen fullständigt. Regnsäsongen har så börjat. Det har regnat några gånger den senaste veckan, men inte alls i samma omfattning som idag. Efter två minuters regn - utan att överdriva, såg det ut som om heta fotbollsplanen var helt täckt med vatten.
 
 
Tur att Sara hade inomhusträning. Det åskade som tusan dessutom.
 
 
Jag hittade också nedanstående bilder i min mobil. Ungarna hade småkul igår kväll.
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar