fredag 19 oktober 2012

Golf på Nirwana

Igår kväll var jag och barnen inne i Seminyak och träffade Gitte och hennes familj. Vi träffades på en restaurang och gick med dem hem till deras fina villa på en drink efteråt.
Chrille höll på att missa planet från Jakarta eftersom han startade resan ut till flygplatsen lite för sent från kontoret. Han kom med - med nöd och näppe, och eftersom planet dessutom var försenat kom han inte fram till oss förrän klockan 01:00 i natt. Hugo var den ende som var vaken då eftersom han så gärna ville säga hej till pappa. Han hade också hittat ett bra men läskigt program på TV:n som höll honom uppe.
 
Idag var det tidig uppstigning för oss vuxna. Vi skulle upp och spela golf på Nirwana - en av Indonesiens absolut finaste golfbanor. Den brukar hamna bra i rankningen av golfbanor i hela sydöstra Asien också. Banan ligger på mark där det tidigare har odlats ris i terrasser och några sådana var kvar.
 
 
Vi spelade med Iwan, en av Chrilles kollegor som är på Bali och jobbar för tillfället. En fransman hamnade också i vår boll och alla vi trodde att han var från Australien. Han hade bott i Autralien i 2 år och helt bytt sin franska brytning mot en grov aussie sådan.
 
 
Banan är helt fantastisk. Flera hål ligger vid havet.
 
 
Ett hål ligger precis bredvid Tanah Lot - ett tempel som är en populär turistdestination på Bali.
 
 
Nedanstående par 3:a var idag en mardröm för herrarna i motvinden. Den var ingel lek för damerna heller.
 
 
 
Vi såg en ganska så stor orm vid ett av utslagen. Den var ca 1,5 m lång och lite mönstrad på ryggen. Ingen kobra dock.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar