onsdag 23 november 2011

Sushi på band

Igår tisdag var vi på bio. Vi gick och åt på en sushirestaurang innan, där delar av sushin for runt på ett rullband vilket var mycket uppskattat av Sara.


Vissa saker som kom åkande var mindre aptitliga. Till exempel dessa små röda bläckfiskar.


Hugge vilje inte följa med på bio då han tycker att filmer där de snackar mycket är så jobbiga. Han hade en poäng. Vi såg nämligen 'Contagion' som började bra, men där det blev lite väl mycket snack och lite för lite handling mot slutet. Vi var på Cinema XXI i Pondok Indah Mall. Det kostar 75.000 Rp att gå på bio. Det är ca 8 US$. För tre biljetter alltså. Karamellpopcornen man köper till filmen är nästan dyrare.


Idag onsdag var det golf med nordiska klubben. Jag hade bokat två bollar, men det dök bara upp två danska damer - Sine och Anne Marie. Vi hade i alla fall en trevlig dag på Palm Hill - en fin golfbana söder om Jakarta. Om man tittar noga ser man en av bergtopparna runt banan skymta fram på bilden nedan. Mycket vackert.


Klubbhuset som syns lite dåligt nedan är byggt i sydeuropeisk stil. Jag brände mig rejält på axlarna trots alla moln på himlen.


Om man ville, kunde man lämna en 'Caddie Evaluation' vilket vi inte gjorde. Vi avlutade istället med lunch och en kall Bintang.

1 kommentar: