onsdag 30 november 2011

Veckan i korthet

I måndags var barnen lediga från skolan och vi passade därför på att förnya våra visum. Dessa skall förnyas varje år och vi har ju snart varit här så länge. Gud vad tiden går fort när man har kul.


Det var två timmars väntan på att få gå in och bli fotograferad. Trots agent. Agenter har alla. De hjälper till med pappersarbetet och framför allt med att få gå före i kön... detta kontor är dock nyöppnat och väldigt modernt med datoriserade nummerlappar och allt så det går inte att smita före hur som helst. Förra gången vi ansökte om visum - i de gamla lokalerna, gick det betydligt smidigare.


Idag onsdag var jag och spelade golf på Riverside med danska Sine. Himmel vad varmt det var. Jag för var säkerhets skull helt svartklädd dessutom. Golfen gick sådär.. men denna bana är så fin.


En snabbdusch senare var det full fart till skolan eftersom vi hade vårt andra Luciarep.


Nu packning och skriva komihåglappar till maken och sonen som har fullt schema här hemma när jag och Sara är i Vietnam. Hugge har tryouts för ännu ett lag - nu för Coca-Colacupen, stor fotbollsturnering med Allstar-laget hela helgen och Chrille ska på julfest med Nordiska klubben på lördag. Iyem ska göra Janssons frestelse till detta knytkalas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar