torsdag 29 mars 2012

Bali

Så är vi hemma i Indonesien igen. Tillbaka i värmen och det är så skönt.
Vi landade sent igår kväll och det var många plan som kom samtidigt. Ett smart drag var att anlita en bärare som hjälpte oss att kapa kötiden med mer än hälften. Så bra. Vi klarade hela proceduren på dryg en halvtimma istället för att trängas med alla andra som igår kväll skulle ta sig igenom de långa köerna vid immigration och framför allt tullen. Han var värd varenda krona. Det enda läskiga var att knarkhunden som nosade på alla väskor i kön till tullen luktade extra länge på våra väskor. Jag började tycka att det var lite obehagligt, men kom sen på att det måste ha varit Saras köttbullar som hon till varje pris skulle köpa på IKEA. Köttbullarna har nog ändå inte överlevt efter att ha legat i minibaren sedan i lördags.

Vi bor på Hard Rock Hotel och det är bara sådär. Jag trodde det skulle vara lite flottare. Det känns lite gammalt och småskitigt överallt. Poolen är dock fin. Det är dock party på hotellet varje kväll och vi har fått rum mot den lugna poolen.


Idag har vi mest softat.


Och lunchat med Boel som också är här.


Det blev en kort shoppingtur efter lunch också då det finns så mycket affärer här i Kuta. Vi hittade ett par bra skor till Hugge. Sen blev det glass på Cold Stone till efterrätt.


Nu väntar vi på Chrille som landar vid 19:30-tiden ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar