fredag 2 mars 2012

Sista dagarna...

... i Jakan för Elin och Ankie. Det har då varit full fart för oss alla. I onsdags åkte de till Taman Safari - en djurpark en timme söder om Jakarta där man kör in med bil och får mata djuren. Sara och Hugo hade då både sin vanliga skola och svensk skola efter det. Fröken Lotta gör ett fantastiskt jobb. Efter skolan följde Matilda med hem och badade och det blev våfflor till middag.


Igår torsdag följde Elin med till skolan igen då både simning och favoritämnet musik stog på programmet. Sara har en sådan kul musiklärare detta år - Mr Andersson som älskar the Beatles, Kung Fu och skämtar friskt med alla barnen. Jag och Ankie betade av ett antal affärer under tiden. Vi hann med både att köpa durianfrukt i trä, tygmarknaden Mayestic där vi tittade in på matmarknaden - Pasar Traditional, samt lunch med Chrille i Kemang.


Tjejerna ville också shoppa mer, så eftermiddagen var räddad då också. Sara och Elin köpte bland annat likadana skor och skosnören samt blå T-shirtar.


På kvällen åkte vi tjejer till PIM och åt på Din Tai Fung. Och shoppade mer....


Idag fredag är våra barn lediga från skolan vilket var en trevlig överraskning. Det har därför blivit en härlig lugn förmiddag med frukost vid poolen.


Nu är det poolbad hemma och sedan väntar Waterbom efter lunch på vägen ut till flygplatsen. Ankie packar och svettas. Hon vet ännu inte om hon får plats med allt i väskorna....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar