måndag 5 mars 2012

Familjesöndag

Igår hade vi en härlig heldag med barnen. Vi käkade lunch på en ny restaurang i Kemang.


Miljön var fin - det är också en möbelaffär, men maten var sådär. Alla utom jag beställde in minihamburgare och man fick in en vanlig hamburgare, en kyckling dito och en burgare med anklever. Hugo tyckte inte att den sistnämnda var så god. När han började få kräkreflexer tyckte jag att han skulle spotta ut det han hade i munnen.


Sara hade som tur bara beställt in vanliga hamburgare. Chrille tyckte dock att leverburgaren var den godaste.


Sen var det basketmatch för Hugo på JIS.


Det blev en riktig nagelbitare.... Hugos lag mötte Jonathans och de låg under med 18-8 efter andra perioden. Hugo missade så många skott... De kom igen i de svå sista perioderna och ledde ett tag till och med. Men dessvärre lyckades motståndarna sätta ett skott under de allra sista sekunderna. Vi i publiken var helt svettiga efteråt.


På kvällen åkte vi till PIM och åt middag på en japansk restaurang där man sitter och grillar maten själv vid bordet.


Vi grillade biff, lamm, kyckling och grönsaker. Det var gott, men soppan till förrätt var fantastiskt god. Vi åt en kryddstark kycklingsoppa.


Sen var det bio - ett riktigt actionpaket 'Safe House' med Denzel Washington bland annat. Alla gillade filmen även om Sara inte riktigt hängde med i handlingen hela tiden.


Idag måndag har det varit tennis för min del tillsammans med norskorna Torill och Annelin samt danskan Catherine. Vi spelade både singel- och dubbelmatch. Mycket kul, men så varmt. Solen ligger på bra mellan klockan 8 och 10.


På vägen hem såg jag en överkörd orm.... det finns en del orm i området även om vi aldrig sett någon i vår lilla trädgård där vi som tur har mur runt om. Häromkvällen smet en stor råtta in när vi öppnade porten ut mot gatan.... säkerhetsvakten sa att han hade jagat ut den sen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar