lördag 31 mars 2012

Lördag på Bali

Så har ännu en härlig dag gått. Vi vaknade sent som vanligt och fick dra upp ungarna till frukost. Sen gick vi en kort promenad i den gassande värmen - längs stranden i Kuta. Det är inte så badvänligt här om man inte surfar. Vågorna är höga på denna sida av Bali.


Vi sökte i alla fall upp ett spa och tog både massage och mani-pedi hela gänget.


På vägen såg vi också Bubba Gumps restaurang. Lite kul, om man som vi nyligen sett filmen om Forest Gump. Det fanns en likadan krog på toppen av Victoria Peak i Hong Kong också.


Det bidde en lunch mitt i smeten. Något trafikstört dock, men maten var god.


Poolbad blev det först sent på eftermiddagen. Sara hade sin nya badtröja på sig.



Vi badade och sjöng 'Dum-dum-dumedumedumedumedumedum osv' som vi hittade på egna verser till.


På kvällen blev det fin middag på Potato Head i Seminyak. En systerkrog till restaurangen med samma namn i Jakarta. Det var så bra! Vi hade inte beställt bord och fick därför sitta i en säng. Men det var ganska läckert och vi satt på första parkett från havet.


Maten var urgod. Vi åt bland annat tartar på rökt anka, sallad med mozzarella och aubergine samt en massa gott kallskuret till förrätt.


Och profiteroles till efterrätt.


Restaurangen är bara ett år gammal och inrymd i en så häftig byggnad precis på stranden. Tyvärr fick jag inte med detta på någon bra bild på grund av mörkret. Det är egentligen tre restauranger i en och dessutom en beach club - det finns en stor pool i mitten. Vet inte om man ser något nedan.



Imorgon bär det av hem till Jakarta igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar