torsdag 22 mars 2012

Kvartssamtal och shopping

Det var en ljuvlig morgon imorse. Jag begav mig till skolan ganska tidigt och träffade först Saras fröken. Allt var bara finfint. Inget speciellt att anmärka på. Hennes engelska och läsning hade utvecklats otroligt bra under det senaste halvåret. Framför allt läsningen var fröken väldigt nöjd med. -'Sara is now a reader', sa hon även om Sara endast läser 78% av vad hon borde läsa. Man för statistik över läsningen och barnen i fjärde klass ska minst läsa 20 minuter per dag. Så lite förbättring fanns det utrymme för. Hon mäste även träna mer på olika tempusformer i engelskan.


Förra veckan var det ju S.t Patrik's Day. Saras klass hade då skrivit limerickar. Saras syns nedan.


Hugo kom sen och mötte upp i Middle School. Han fick som vanligt hålla i sin egen konferens. Han berättade vad han hade gjort och vilka mål han hade satt upp i de olika ämnena. Han visade bland annat sitt arbete om farfar och hans arbete inom rymdbranschen.


Det han har missat att skicka till Fredde, men det kommer.


Hugos lärare, Mr Mackibben, sitter i bakgrunden nedan. Han kom sen och pratade med oss också och det fanns inte mycket att anmärka på här heller. Skönt. Hugo är mogen att bli en 7th grader nu.


Sara och jag pep sen ut och shoppade lite eftersom det alltid är något hon behöver.... Mestadels brukar det vara shorts och nu var hon även på jakt efter en längre skjorta. Vi fick tag på båda sakerna. Nudie-shorts blev det också. Det märket är väl svenskt?


Nu är barnen på bio tillsammans med Jonathan och ser 'Hunger Games' som har premiär här idag. Sara ska sen direkt vidare på sleepover hos Halle igen. Vi vuxna ska på goodbye-party för Big John ikväll. Sen är det slutfestat i alla fall för min del för ett tag framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar