måndag 19 mars 2012

Vicken helg...

Vi var på ett stort party i fredags. Hemma hos ett indonesiskt par - Puput och Wiwik. Frun i huset fyllde år och hennes make hade ordnat stort födelsedagsparty. Med obligatorisk fotografering redan vid dörren.


Och tårta och DJ eftersom hon älskar att dansa. Så det blev mycket dans och en hel del bubbel i baren. Servitörer gick runt och serverade olika maträtter hela tiden. Det hela var mycket trevligt och eftersom han jobbar på Ericsson var halva svenskgänget i Jakarta där också. Vi hann också med en fördrink hos Mats och Linda innan och åkte i tjej- respektive killbil till festen då också.


Vi åkte dock hem när det var som roligast då både jag och Chrille skulle upp tidigt på lördag morgon. Chrille spelade golf med the Dogs och jag serverade snacks på Hugos fotbollsmatch på BIS, Brittish International School.


Det var en viktig match mot BIS bästa gäng. Om de hade vunnit denna match hade de vunnit hela Coca Cola-ligan (om jag inte har fattat helt fel). Grabbarna förlorade tyvärr. Första förlustmatchen denna säsong. Så typiskt. Nu väntar fler matcher eftersom tre lag har samma poäng.

Sara var på JIS hela lördagen eftersom det var Family Fun Fair. Hon hade sovit över hos Katherine natten mellan fredag och lördag och hos Halle lördag till söndag, så henne såg vi knappt på hela helgen.


Hugo hade sleepover hemma hos oss med Yaa och Pedro i fredags. På lördagkvällen var grabbarna bjudna på ett urflott födelsedagskalas på Waterbom. De kördes till med buss och fick förutom att bada även spela paintball. Hugo var alldeles lyrisk efter paintballen. Trots alla sina blåmärken.

Vi vuxna var på bal på Mariott Hotel i lördags. Jag hade låtit håret växa och varit på salong och sminkat mig. Sara tyckte att jag såg ut som en indiska. Vi var där med Chrilles afterworkgäng. Fruar och flickvänner till detta gäng nedan.


Big John - längst till höger på bilden nedan, är Chrille bästis här i Jakarta. Han flyttar till KL nu i april och Chille saknar honom redan. De spelar golf och biljard tillsammans samt käkar lunch i princip varje dag eftersom de har sina kontor i samma hus. De älskar båda AW på Loewys också.


Chrille hade på sig sin nya smoking. Även flugan är ny. Trots att den breda 70-talasflugan kom med i packningen. Det var fotografering i dörren även här.


Och Riverdance till Chrilles stora glädje. Han bara älskar Riverdance.



Tjejen med tatueringarna är riktigt trevlig. Hon jobbar med marknadsföring och driver även en stor egen tatueringsstudio.


Gareth är amerikan och relativt nyinflyttad.

På söndagen var vi alla lite möra. Vi vuxna var på en urgod indisk lunch hemma hos Chrilles chef. På kvällen åkte vi till Hotel Kristal och åt middag.


Det var lagom ansträngande.


Jag har varit helt slut även idag. Orkade med lite tennis på morgonen, lämnade in mitt långa hår på tvätt, handlade, men inte så mycket mer.

Avslutar med en bild på en liten trollslända som verkar trivas hos oss. Den är inte det minsta rädd. Man får ta riktiga närbilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar