lördag 10 mars 2012

Fotboll x 3

Idag har det varit fotboll, fotboll och åter fotboll. Och lite logistik.

Jag packade snacksboxen och åkte till JIS tidigt på förmiddagen. Sara var redan där då hon hade sovit över hos Halle. De hade gosat med Halles lilla valp hela gårdagskvällen och skulle idag mötas mot varandra i fotboll då de spelar i två olika lag.


Saras lag - Sweden, vann över Halles Germany med 1-0. Sara gjorde matchens enda mål. Saras coach i flickligan är norska Annelin.


Chrille åkte samtidigt och hämtade Hugo hemma hos Pedro. Hugge hade också varit på sleep-over. De åkte sedan till BIS och där blev det en del väntan på matchstart eftersom det började spöregna. 


Så här såg Hugge ut efteråt. Alla var rejält smutsiga efter matchen, men Hugge var skitigast av dem alla. Han hade tydligen råkat halka i leran och gleg fram på magen i slutminuterna. Shortsen har redan tvättats två gånger, men den röda jorden är inte så lätt att få bort från kläderna. De vann i alla fall med 2-1. Och de fick kämpa för vinsten.


Efter en stadig pastalunch åkte vi tillbaka till JIS och Saras andra fotbollsmatch för dagen. Hennes coach från flickligan i fjol mailade mig häromdagen och frågade om Sara var intresserad att spela med de äldre tjejerna i Middle School. De har ett lag i Coca Cola-ligan. Sara var lite nervös innan eftersom de andra tjejerna i laget är mellan 2-4 år äldre.


Det gick dock hur bra som helst och hon fick spela mycket på toppen. De vann med 3-0. Så det blev tre vinster för barnen Engström idag alltså.


Ikväll väntar party för oss vuxna. En nyinflyttat svensk kille - Stefan, har house warming.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar