tisdag 16 april 2013

Huvudvärksväder

I söndags åkte vi in och käkade brunch på Grand Hyatt. Den brunchen är kanske inte lika flådig som på de andra stora hotellen, men den är mycket prisvärd eftersom barnen äter gratis. Det godaste i söndags var nästan krabban. Och chokladfonduen förståss.



Igår måndag var Sara ledig från skolan och vi åkte ut på lite ärenden. Vi käkade lunch på en trevlig thairestaurang på Pacific Place. Som tam-salladen var jättegod, phad thaien fick bara godkänt.


Annars har vi ett riktigt huvudvärksväder här just nu. Vädret är fantastiskt varje morgon med klarblå himmel. Sen kommer regnet på eftermiddagen och kvällen. Och då blir det alldeles höstlikt.


Det svänger antagligen rejält i lufttryck och jag har haft så ont i huvudet de två sista dagarna. Igår var jag så illamående att jag fick sitta med en iskompress på huvudet hela kvällen för att få bort värken.


Chrille reser idag iväg på tjänsteresa till Surabaya - Indonesiens motsvarighet till Surahammar som han säger. Han väntas inte hem förrän på fredag. Då kommer vi även att få ett annat riktigt finbesök. Mer om det senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar