onsdag 8 maj 2013

Nordiska klubben överlever!

Inför nordiska klubbens coffee morning igår hade det gått ut ett mail till alla medlemmar om att det kanske var det sista evenemanget för klubben någonsin eftersom vi hade varken någon ny president eller sekreterare på plats. Två positioner som måste vara fyllda enligt klubbens stadgar.


Den gamla styrelsen blev därför avtackad med blommor och vin. Melissa - som varit en fantastiskt engagerad president tills nu, fick en stor bukett.


Vi hann säga tack och hej och nu blir det inget mer då både president och sekreterare ordnades på plats. Så kul! Det blir en fortsättning i höst.


Vilken tur för våra två stipendiater från Mama Sayangs barnhem som vi kommer att sponsra genom att bekosta deras högskoleutbildning. Det hade vi nog gjort ändå, men nu kan man följa dem på ett annat sätt.


De var så glada och höll varsitt tacktal.


Sen åkte jag direkt vidare för att fira Gitte som fyllde år igår. Isabelle bjöd henne på en spabehandling och jag bjöd sedan båda två på en urtrevlig vinlunch i Kemang. Jag åkte sen snabbt hem igen, satte igång en kycklinggryta och cyklade iväg till Isabelle som hade besök av the iron man. Han har en verkstad här i Jakarta och kan tydligen tillverka det mesta av stål, aluminium, brons och koppar. Vi gjorde inga affärer med honom igår eftersom han inte hade tagit med sig så många varuprover. Vi får besöka honom på en basar i nästa vecka istället då han skulle visa upp sina alster.


Det var lite läskigt att cykla hem igen eftersom det hade blivit mörkt och det blixtrade och åskade. Som tur var hade hällregnet upphört.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar