söndag 10 november 2013

Basketturneringar

Igår lördag blev det tidig morgon för oss alla. Båda barnen skulle vara i skolan redan klockan 06:45 för att åka buss till sina respektive basketturneringar. Sara fick även denna helg spela med Middle School-laget - hon är den enda tjejen som går i sexan i detta lag. De andra tjejerna går i sjuan och åttan.


Hugo spelade sin turnering på BIS - the Brittish International School. Vi åkte även till den andra skolan där tjejturneringen skulle hålla till, men man hade i sista sekund bytt skola utan att informera oss föräldrar tillräckligt. Vi åkte därför tillbaka till Hugos turnering.


BIS basketplaner är under tak men utomhus. Det var totalt åtta lag med.


De hade lite otur grabbarna. De vann första matchen, men förlorade sin andra med två poäng och fick därför bara spela om tredje och fjärde platsen i turneringen.  De förlorade den matchen med ett poäng trots att de ledde in i det sista innan motståndarna lyckades sätta ett skott när bara sekunder återstod. En riktig nagelbitare till match var det och Hugo spelade riktigt bra. 
Saras gäng kom tvåa i sin turnering och det hade varit så kul att se även henne spela.


Det blev en stilla lördagskväll för oss föräldrar eftersom båda barnen var ute på äventyr. Hugo och hans grabbgäng sov över hemma hos Diego, medan Sara först var på födelsedagsparty hos Sascha och sov sedan över hos Halle.


Chrille är och spelar golf idag medan jag hade andra planer. Jag ville så gärna åka in och besöka Brightspot Market - en marknad där unga designers säljer sina alster. Den hålls bara någon gång per år och i år var marknaden på Lotte Shopping Avenue -  varifrån man såg Chrilles kontor. Det var en hel del hippa människor där. Det var mest kläder som såldes och jag hittade tyvärr ingenting som passade.


Jag åkte därefter direkt vidare till Grand Indonesia för att man där har haft en möbelutställning och idag var det sista dagen man kunde besöka den. Ett jazzband underhöll söndagsflanörerna i det shoppingcentrat.


Det var en helt del hippa människor även på detta ställe. Gungstolen nedan var ganska härlig.


Även kuddarna med LED-ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar