lördag 12 maj 2012

APA!

Igår kväll tyckte Chrille han hörde någon som försökte öppna en dörr när vi hade gått och lagt oss. Idag tyckte Hugo att han såg en katt inne i vår inne-trädgård på ovanvåningen. Det visade sig vara en liten apa! -'Vad exotiskt', tyckte Hugo, 'det hade aldrig hänt i Sverige'. Nej, det hade det nog inte.


Det är öppet i taket i denna trädgård så den har hoppat in utifrån. Iyem säger att hon såg den redan igår. Och då satt den på taket - så han verkar kunna komma och gå som den vill. Barnen vill så gärna ha den kvar! Vi får väl se hur det blir med det... den har i alla fall fått bananer, tomater och vatten. Han har hoppat så bland plantorna att flera stora grenar är brutna.


Idag var det semifinal i Greenfield-cupen för Hugos U12-lag. De torskade tyvärr. Med 3-0. Besvikelsen bland grabbarna var stor.... men de får bita ihop och komma igen redan imorgon klockan 08:00 då finalerna i Coca Cola-ligan går ute på BIS.


Hugo funderade allvarligt på att sluta spela fotboll efter denna match... så tufft var det att förlora detta.


Sara spelade en miniturnering med sitt lilla lag samtidigt.


Ett snabbt ombyte samt en liten cheese från McDonald's senare hade hon också en sista match för säsongen med de stora tjejerna.


Hon var något mör efteråt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar