fredag 11 maj 2012

Kul och intensiv vecka

Så mycket att göra och så lite tid! Bloggen hinns inte riktigt med. Det har varit en fulltecknad vecka med både en massa avklarade ärenden, men även en hel del kul saker. Jag hann inte ens med onsdagsgolfen.

I onsdags ordnade vi en överraskningstjejmiddag för Gitte och Gunilla som båda hade fyllt år. Vi var på Tapas Movida och åt en massa goda tapas och drack en hel del av husets vita. Det blev strömavbrott mitt i middagen och restaurangen har ingen reservgenerator upptäckte vi. Så vi blev sittandes i mörkret i drygt en timme. Det gjorde dock inte så mycket - våra tapas var då för länge sedan uppätna.


I torsdags gjorde vi en längre utflykt till Manga Dua. Det kanske inte är så långt dit i kilometer räknat, men trafiken om man ska ta sig från de södra till de norra delarna av Jakarta är inte att leka med.


Manga Dua är ett stort shoppingställe där man kan köpa det mesta. Vi hade siktet inställt på väskor och kläder denna gång.


Det finns så fruktansvärt mycket att välja på att man blir alldeles vimmelkantig. Jag köpte bara en liten blå sak.


Igår hann vi även med att ha en bridgemiddag hemma hos oss. Vi har börjat spela i en bridgeklubb som spelar varje torsdag och hunnit vara med ett antal gånger vid det här laget. De flesta är något äldre än vi, men det brukar vara mycket trevligt och det är ju alltid kul att spela bridge. Det är en brokig blandning av folk i klubben - många är holländare, men det finns även par med från Turkiet, USA och Sydafrika. Man spelar hemma hos varandra och börjar alltid med en snabb middag. Igår var det alltså vår tur att hålla i detta. Vi spelar tävling och igår var vi tre bord sammanlagt. Vi spelade 20 brickor och jag och Chrille vann för första gången. Jag vet dock inte om det är det riktiga resultatet... jag misstänker att holländaren Art - som håller i klubben, kanske favoriserar värdparet vid poängsammanräkningen.

Ikväll fredag blir det en lugn hemmakväll. Vi laddar inför en bal imorgon och ska ha fördrink hemma hos oss innan den. Sara är ikväll iväg på en sleepover hos Halle och Hugo är på födelsedagsparty hos Noah. Det ska även hinnas med ett antal fotbollsmatcher på dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar