söndag 20 maj 2012

Någon dag för tidigt....

Igår vad det sista kvällen med gänget. Det var skattjakt för de minsta och glass istället för tårta för att fira Jacob. De större barnen - Matilda, Sara och Hugo, spelade kort hela kvällen.


Vi vuxna åt middag på Ko-ko-mo.


Det var ju Champions League-final i natt och matchen började klockan 03:00 lokal tid. Det var ingen av oss som orkade vara uppe så sent. Ett känt ölföretag hade riggat en stor TV-skärm, bar och liggmadrasser på stranden alldeles utanför vårt hotell. Det var ett fasligt liv därför hela natten.


Vi fick i alla fall gå upp ganska tidigt eftersom vårt flyg skulle gå redan kl 12:35 på dagen. Båt var beställd till 09:00, men dessvärre fanns det ingen båt på plats då. Engström fick rycka in och hotellet skakade snabbt fram en annan. Vi hade inte mycket marginal för att komma i tid till flygplatsen och blev dessutom stoppade av två poliskontroller på vägen.





Vi tog i alla fall strandvägen längs Lomboks västra kust ner till flygpolatsen som ligger nästan så långt söderut på ön man kan komma.


Vi har haft en härlig tid på Gili och skulle gärna ha velat vara kvar någon dag till. Det var flera saker som inte hanns med, men det får vi ta igen i sommar. Vi ska tillbaka redan i juli och ser redan fram emot det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar