tisdag 1 maj 2012

Konstutställning på PIE

Full dag även idag som började tidigt med bakning av bröd till bahasalektionen som idag var hemma hos mig. Jag och Gitte åkte sen direkt vidare till en coffee morning hemma hos en av de danska medlemmarna i Nordiska Klubben. Jag hann därefter hämta två par uppsydda byxor till Chrille hos skräddaren och var i skolan prick klockan två för att hämta upp Sara. Där var det stor utställning av alla alster som barnen har gjort på arten denna termin. 


Sara hade bland annat ritat en avocado och skrivit om sin uppgift till vänster på bilden.


Eftersom Hugo inte är hemma hade vi tänkt att passa på och gå på bio för att se 'Mirror, mirror' som killarna i familjen inte var så sugna på att se. Båda två glömde vi dock bort att Sara hade en after school activity idag, så vi hann tyvärr inte i tid till den tidiga föreställningen. Sara hade också en tennislektion inbokad senare på eftermiddagen som hon också skulle hinna i tid till.


Istället för bio fick det därför bli mellis på Sushi-tei och en kort shoppingrunda på PIM. Saras tennislektion brann dock inne den med då det började regna hysteriskt på vägen dit.

Jag sitter nu och försöker boka hotell till i sommar och sen ska vi se några avsnitt av Let's Dance.
Vi har inte hört något från Hugo då han inte får ha någon telefon med sig. Igår fick vi föräldrar ett sms om att de hade haft 'a great first day'.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar