måndag 7 maj 2012

Sista basketmatchen för säsongen

I lördags hade Hugo sin sista basketmatch för säsongen. De vann överlägset trots att vi inte var många föräldrar från vårt lag som satt och hejjade på dem. Jag och Jeffersons pappa satt och skrattade mest hela tiden. Det andra laget hade en hel klack som nästan satt och sjöng.


Sara hade två fotbollsmatcher denna lördag också. Hon var rejält slut efteråt, men orkade ändå shoppa runt på PIM hela eftermiddagen med Amelia och Adam och därefter gå på bio med dem på kvällen. De såg ´Mirror, mirror´ som ju vi såg dagen innan också. Sara gillar att se om filmer.


Hugos tränare Toto bjöd grabbarna på pizza. Jag och en mamma till hade i sista sekund kommit på att det vore trevligt att ge Toto någon present som tack för all den tid han hela tiden lägger ner på våra små barn, men vi lyckades inte bli helt klara med insamlingen till i lördags. Presenten får vi ge vid ett senare tillfälle.



På kvällen var vi ute på Cassis - en fransk restaurang med svenska priser. Maten var OK, men kanske inte riktigt värd pengarna. Sällskapet var dock trevligt - bland annat Bobby&Anshu och Dennis&Geneba var med. Vi hann med några drinkar på baren Diagonal också.


Barnen låg och sov så fint i vår säng när vi kom hem.


I söndags var det golf igen. Denna gång på en ny bana, Pondok Cabe. Chrille spelade fantastiskt bra och slog till och köpte billig dricka på vägen. Observera uppfinningsrikedomen! Butiksägaren hade slagit upp en butik alldeles vid golfbanan och byggt en bambubro för att kunna gå över floden och sälja dricka och annat till golfspelarna på andra sidan stängslet.


Söndagsmiddagen åt vi hemma hos Gitte och Kenneth. Jag var tillbaka hemma hos Gitte idag också eftersom hon hade stor födelsedagslunch för sina tjejkompisar. Vi var ca 15 stycken och grattade även Gunilla som fyller år idag hon med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar