söndag 27 maj 2012

Flag football-avslutning

Sara ville göra något kul idag så vi åkte till Grand Hyatt och åt brunch.


Brunchen i deras café är mycket prisvärd och Sara åt dessutom gratis. Chokladfonduen är alltid poppis.


Hugo åkte sen direkt till sin avslutningsturnering i flag football, medan jag och Sara stannade kvar i stan eftersom jag var tvungen att byta lite saker. Jag hade i veckan köpt en bikini och när jag kom hem såg jag att det var två helt olika storlekar på de båda delarna. Vi passade också på att shoppa fler shorts till Sara. Vi hittade fina från Cheap Monday och Nudie - både svenska märken.


Sen åkte vi till Hugo och såg hans sista match.


Efteråt var det middag i kafeterian som kockar från den amerikanska klubben hade lagat. Vi fick hot dogs, hamburgare, grillad kyckling och chocolate chip cookies och brownies till efterrätt. Alltså en helmerikansk meny. En amerikansk pappa bjöd på hela kalaset och han hade även sponsrat med alla kläder denna säsong. Otroligt generöst.


Amerikanarna är så duktiga på att organisera sådana här tillställningar. Det är alltid flera tal och alla är verkligen tränade i att prata entusiasmerande inför folk och få alla att känna sig välkomna.


Hugo fick också en medalj av Mr Petersen som har varit en av organisatörerna denna termin. Han tog alla killar i hand och hoppades på att alla skulle komma tillbaka nästa år.


Det är ett antal amerikanska föräldrar som organiserar flag footballen på JIS för tredje året i rad och man hoppas på många till. Hugos lag nedan.


Barnen fick även fina medaljer och troféer från fotbollstränarna efter den gångna säsongen.


Chrille har nu landat från Bali och väntas hem snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar