måndag 14 maj 2012

BWA-bal

Vi var på stor bal på hotell Shangi-La i lördags organiserad av the Brittish Women Association här i Jakarta. Balen kallas även för the Fashion Show då det är stor modevisning på scenen under middagen. Modellerna är expatskvinnor och de har tränat i flera månader inför denna show då det är mycket dans under föreställningen. Mycket proffsigt för att bara vara glada amatörer.

Vi hade fördrink hemma hos oss innan och tog som vanligt en tjej- och en killbil till festen. Vi blev mycket sena... alla hade redan satt sig till bords när vi väl kom fram.








Dansen var på scenen den med.


I söndags spelade Hugo finaler i Coca Cola-ligan kl 08:00 på morgonen ute på the Brittish International School. Som tur var hade jag ordnat att han fick sova över hos Pedro och åka till matchen med dem. Det gick bättre för killarna igår - de vann och är tydligen omnämnda i Jakarta post även i år.
Jag och Chrille 'missade' fotbollen och tog en sovmorgon istället. Det blev golf som vanligt för vår del senare på dagen och sedan rusch till skolan för att hämta upp Hugo som då hade flag football. Vi hade nämligen köpt biljetter till 'the Avengers' och det var på håret att vi hann i tid till bion.


Vi råkade hamna på 3D-versionen utan att vilja det. Det är bara störande med glasögonen. Dock inte lika störande som alla bebisar och barn som för ett fasligt liv i salongen. Åldersgränserna följs inte riktigt här i landet. Folk tar med sig spädisar in på bion. Och ett- och tvååringar som stör hela tiden.


Hugge hade stora öppna skavsår efter sina fotbollmatcher och fick låna mina flippisar med paljetter på när vi skulle gå på bion. Vi hann även med en snabb middag på Burger King innan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar