lördag 26 maj 2012

Veckan som gått

Hugos Middle School hade stor konsert i tisdags kväll. Alla elever kan bland annat välja strings, band eller vocals som ett ämne i Middle School. De som inte väljer något av dessa får istället prova på några av dessa ämnen under kortare perioder. Hugo har haft vocals denna termin. Hans lärare Mrs Rhonda Schwarts är för övrigt gift med Hugges förra fotbollstränare och en riktig entusiast av körsång verkade det som. Hugo står andren från vänster i bakre raden på bilden nedan.


Konserten var riktigt pampig. Man blev lite imponerad av den stora stråkorkestern och av band-orkestern nedan. Hugo står nästan längst ner till höger på bilden nedan.


Förutom musik fick vi även se ett kortare teaterstycke uppfört av drama-elever och ett bildspel på vad eleverna har gjort på arten under den gångna terminen.
Hugo hade på sig sin fina batikskjorta dagen till ära. Batik är ett festplagg här. Det kan man ha på riktigt fina tillställningar också och man är då aldrig felklädd.


Saras kompis Halle följde med oss denna kväll.


Vi åt middag på gamla goda hotell Kristal efteråt.


I torsdags var jag ute och åt på en annan, helt nyöppnad restaurang - Alcoholics i Kemang. De har sprit i all mat och jag, Torill, Annelin och Boel hade en trevlig kväll. Maten var OK den också.


Chrille åkte till Bali på sin årliga konferens med finansavdelningen i torsdags morse. De avverkade snabbt konferensdelen verkar det som och spelar nu golf från morgon till kväll. Han väntas inte hem förrän på söndag kväll. Många golfrundor blir det.

Själv "jobbade" jag i fredags. Men sponsringen till nordiska klubbens kräftskiva. Jag och Isabelle hade ett mycket bra möte med ett flygbolag här i Jakarta och har nu ett bra pris till lotteriet. Det återstår mycket jobb innan vi har säkrat all sponsing. Kräftskivan är vårt stora och enda event där vi samlar ihop alla de pengar vi behöver för att kunna arbeta med välgörenhet i klubben.

Igår var Sara på avslutningsfest med de stora fotbollstjejerna. De hade poolparty hemma hos tränaren Mrs Abbe. Jag hade bidragit med svenska chokladbollar och de uppskattades - en ganska så stor skål med bollar gick åt. Hugo spelare onlinespel med sina kompisar under tiden. Yaa var här hemma på middag också. Hugo har fullt program hela helgen annars. Idag har han varit på kalas hos Rithik som bjöd alla kompisar på bio och lunch. De såg MiB3 på Gandaria där salongen ska vara lite extra häftig med IMAX. Nu är han dessutom på väg till Waterbom där hans fotbollslag har avslutningsfest. Imorgon är det avslutningsturnering i flag football med middag efteråt med mat från den amerikanska klubben.


Sara får vänta till nästa vecka med att gå på IMAX-bion eftersom hon ska på ett kalas med exakt samma innehåll. Vi tog en lunch på Ranch Market efter att ha skjutsat Hugo.


Sen ordnade vi med hennes egna kalas som skall hinnas med innan vi åker hem till Sverige den 7 juni.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar