måndag 21 maj 2012

Koncert imorgon

Hugo har en koncert med skolan imorgon kväll och vi var därför tvungna att köpa svarta byxor och svarta finskor till. jag hämtade barnen i skolan och vi åkte direkt till CITOS.

Vi fick tag på ett par snygga svarta brallor med slim fit.


Skorna var inte lika vackra. De kommer ju inte att användas mer än ett par gånger, så vi satsade på ett par riktigt billiga. Det var dessutom 50% rabatt på dem så vi hade tur.


Efter en timme i varuhuset blev ungarna helt rastlösa... de bara sprang omkring och skämde ut mig. Jag har hotat med att de inte ska få följa med och köpa kläder i fortsättningen. Mamma kommer att välja kläder till bråkstakarna framöver.


Koncerten är imorgon klockan 18:00 lokal tid. Klockan är väl då 13:00 i Sverige. Konserten streamas live och man kommer att kunna följa den på nätet - se nedan:

The upcoming VPA Performance on Tuesday, May 22 at 6:00 pm will be streamed live from the JIS Fine Arts Theater.  The stream will be broadcast on JISNet at this link: http://www.jisedu.or.id/explore/jislive.aspx .
While we wish everyone would be able to see the performance in person we would like to invite your friends and family around the world to enjoy a fabulous evening of music, drama, dance and art via the Internet!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar