söndag 20 oktober 2013

På hemmaplan igen

Sista morgonen i Nusa Dua hade jag planerat att ta ett morgondopp i havet. Kanske inte fullt så tidigt som det blev dock - jag vaknade när det fortfarande var mörkt ute och bestämde mig för att gå upp.
Det var värt varenda minut då jag fick en helt fantastisk morgon nere på stranden utan att behöva stressa tillbaka.


Jag badade också flera gånger.



Ute på vår udde låg det en park. Givetvis fanns det statyer även här.



Längst ut på udden fanns det en utsiktspunkt. Det gick inte att bada här eftersom vågorna slår hårt mot de vassa klipporna.


Trots att jag var uppe så tidigt var det fullt med folk som var uppe och promenerade eller joggade - det var nästan svårt att få en bild utan att några mämnniskor fastnade med på bilderna.


Nusa Dua sett från utsiktspunkten.


Planet hem var givetvis försenat även denna gång. En timme. Indonesierna är inte världsbäst på organisation och planering.



Jag hade förbokat våra säten ombord och vi satt längst fram i kärran. Så bra! Jag satt vid fönstret och hade fina vyer över hela södra Bali. Jag har hittills inte riktigt gillat Bali - men efter denna vecka börjar jag bli mer och mer förtjust i ön. Det finns otroligt fina och framför allt varierande platser att besöka och befolkningen är så trevlig. Vi har redan bestämt att vi ska åka tillbaka och då ska vi ta en surflektion.


Saras mops kom hem hel även han. Det är förresten kanske inte en mops när jag tänker efter - han ser mer ut som en bulldog eller något annat kraftpaket.


Det var i alla fall härligt att komma hem till Chrille och vi har tagit det lugnt tillsammans hela helgen. Vi var på bio både igår och idag och imorgon är det vardag igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar